Geleceğin İletişimcileri Ödüllerini Aldılar

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, TRT 2020 Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda yine önemli bir başarıya imza attılar.

20 kasım 2020 Cuma günü TRT İstanbul stüdyolarında, COVID 19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde, Üniversitemiz Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri Avni AFACAN, Emre KUZUTIRNAK ve Gürkan ADIM, “Kısa Film” kategorisinde Türkiye ikinciliği almaya hak kazandılar.

Pandemi gölgesinde gerçekleştirilen ödül töreninde COVID 19’a karşı çok sıkı tedbirlerin aldığı gözlemlendi. Ödül kazanan ekiplerden yalnızca bir üyenin törene katılmasına izin verildi. Ödülünü Sanayi ve Turizm Bakanımız Mustafa VARANK’ın elinden alan öğrencimiz Avni AFACAN, ekip arkadaşları ve okulu adına ödülünü aldığını dile getirirken heyecanını gizleyemedi. TRT 2’den canlı olarak yayınlanan ödül töreni diğer kategorilerdeki ödüllerin dağıtılmasının ardından son buldu.