İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Mutlu Bayramlar İKÇÜ!

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Ailesi, Rektör Prof. Dr. Saffet Köse’nin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Dokuz günlük tatil nedeniyle Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen tören, Prof.Dr.Fuat Sezgin Konferans Salonunda yapıldı. Bayramlaşmada, Rektör Yardımcısı  Prof.Dr.Muhsin Akbaş, Dekanlar, Genel Sekreter Yard.Enes Uzun yer aldı..

İyiliğin, merhametin tazelendiği günler olan bayramların, millî değerlerimiz ile aile bağlarımızın canlı tutulmasına ve güçlendirilmesine de vesile olduğuna dikkat çeken Rektör Prof.Dr. Saffet Köse, yeni bir bayramı daha karşılamanın mutluluk ve heyecanını paylaştıklarını söyledi. Rektör Prof.Dr. Köse, “Paylaşma ve yardımlaşmanın timsali Kurban Bayramı’nda dini vecibelerimizi yerine getirme hazırlıkları ile birlikte ihmal ettiğimiz gönülleri fethetmenin plan ve programlarını da yapıyoruz. Bir taraftan da dünyanın dört bir yanında savaşlarla ve felaketlerle mücadele eden insanları, maruz kaldıkları şiddetle kan ve gözyaşına boğulan Müslümanları düşünerek hüzünleniyoruz. Bayram kardeşliktir. Kardeş Filistin halkının acısını gönülden paylaşıyorum. Kurban Bayramı'nın dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan zulüm, vahşet ve soykırımın sona ermesine; ümmet coğrafyası ve insanlığın barış, adalet ve huzura kavuşmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyorum" diye konuştu.

Menüyü Kapat