Mehir Vakfından İKÇÜ’ye Ziyaret

Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Cihannüma Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi ziyaret etti.
Başlayacak yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar dileyen Başkan Özdemir, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ile her konuda yakın iş birliği içinde olduklarını ifade etti. Geçmişten bu yana vakfın önemli projelerine Rektör Köse'nin kıymetli katkılar sunduğunu söyleyen Başkan Özdemir, özellikle aile konusunda yaptıkları çalışmalarla topluma değer kattıklarının altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Rektör Prof. Dr. Köse ise vakıflarla yakın iş birliği çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.