Gazilerimizin Üniversitemize Kattığı Ayrı Bir Değer Var

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla üniversitenin çeşitli birimlerinde görev yapan gazileri makamında ağırladı.

Birçok birimde idari görevlerde bulunan gazileri bu anlamlı gün vesilesiyle misafir etmekten duyduğu mutluluğu paylaşan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, “Sizlere çok şey borçluyuz. Burada bulunmanızın üniversitemize kattığı ayrı bir değer var. “ şeklinde konuştu. Rektör Köse şöyle devam etti: “ Sizlerle çalışmaktan dolayı şanslı olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Gazilik ve şehitlik en kutsal mertebelerdir. Bu ülke için canını feda etmiş toprağını canından kutsal sayan, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimizle birlikte bu uğurda gazi olan kahramanlarımıza çok şey borçluyuz. Bizlere düşen görev,  kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin emanetlerine her daim sahip çıkmaktır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anarken  hayatta olan gazilerimize, ailelerine ve şehit yakınlarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum” diye konuştu.

Gaziler ise Rektör Köse ve yönetimine her daim kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.